Ronald de Bruyn

Ronald de Bruyn

Ik ben Ronald de Bruyn en woon in Sittard-Geleen. Ik ben getrouwd met Myriam en we hebben 2 dochters, Joyce en Demi. In het dagelijks leven ben ik werkzaam bij Intersport Makado en geef daarnaast nog steeds parttime tennisles bij TC Oriënt en SLTC.

Waarom doe je mee? 

Eén van onze dochters heeft kanker gehad en we zijn  elke dag dankbaar dat zij nog steeds gezond bij ons is. Dat geluk heeft niet iedereen en op deze manier kan ik toch iets kleins maar iets heel goeds terug doen.

Wat ga je doen?

Dit jaar doe ik niet mee, maar voorheen deed ik mee als loper.

Wat zijn je interesses?  

Ik ga met veel plezier naar mijn werk, waar ik dan ook veel uren in steek. Daarnaast dus nog veel tennislessen en speel zelf nog competitie. Maar de meest ontspanning haal ik toch uit het hardlopen, het liefste in de natuur van de driehoek  Valkenburg,  Eijsden en Vaals. Ook luister ik heel graag naar muziek, ook onder het rennen.

Wat eet je het liefst?

Ik hou van fruit, eet graag gezond en leef gezond, maar koffie met een koek of ’s avonds een pilsje met wat chips gaat er ook wel in!

Wat wil je nog meer kwijt?

2 dagen rennen, fietsen, 2 nachten weinig slapen, onregelmatig eten, dus natuurlijk ben je moe aan het einde en voel je je niet meer lekker. Maar een dag daarna ben je al weer redelijk hersteld en gaat het elk uur weer beter en voel je je weer fijn. Mensen die kanker hebben voelen zich net zo slecht, maar de dag daarna nog slechter. Dan stelt onze inspanning en moeheid weinig voor en je zult mij dan ook niet horen klagen.